Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Wednesday 06 December 2023

Uppdatering i december

Äntligen lite tid över att uppdatera hemsidan! Som ni vet är vi flitiga på att uppdatera vår Instagram och Facebook med löpande information vad som händer hos oss och med Wallovisar över hela världen, men just vår hemsida hamnar lite i skymundan eftersom den är mer tungrodd. Men nu kan ni kika lite på vilka hundar som för tillfället finns i vårt team och även läsa om vår planerade L-kull! Vi åkte med vår ljuvliga fodertik Tia (RLD N Wallovas Tender Forever) först till Örebro där vi spenderade natten hos min syster, hennes man och barn. Sen åkte vi vidare till Nävekvarn för en snabb och okomplicerad parning med härliga Ante (Smörsoppens Royal Fortune). Under hela resan var Tia en trygg, okomplicerad och härlig individ att umgås med. Det va riktigt mysigt att få kvalitetstid med bara henne, och syskonbarnen uppskattade att få besök av både hund och moster =D

Charmören Ante lämnade oss inte besvikna och matte bjöd på himmelsk paj. Vad som fångade vårt intresse av Ante var en kombination av hans stamtavla och hälsoresultat, hans exteriöra fördelar samt hans smått fantastiska BPH-resultat. Vi är säkra på att hans och Tias valpar kommer bli riktiga supervalpar, är de bara hälften så trevliga som föräldrarna blir de superhundar de med!

Matte Lena berättar följande om Ante, som också tagit bilderna nedan på Ante:

Ante är en vänlig och trevlig kille som älskar allt och alla. Han gillar att jobba med nosen, Nose Work och viltspår (godkänd anlagsklass) är ett par favoriter. Han har genomfört BPH med skott. Utställd ett flertal gånger med fina resultat, flera bästa hanhundsplaceringar, 2 svenska cert och ett par norska reservcert har det också blivit. Ante är en kille som gärna myser i soffan eller kryper upp i mattes knä för lite gos, men gillar även att busa med sina fyrfota kompisar när tillfälle ges.

Nu ser vi fram emot framtiden och hoppas på ljudet av ljuvliga småtassar i mitten av januari!

Smörsoppens Royal Fortune Smörsoppens Royal Fortune