Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Monday 20 February 2017

Om Bob

Dags för en presentation av den tilltänkta fadern till valparna! SE U(U)CH Funbone's Hattrick Sensation kallas för Bob. Att Bob är härlig och snygg syns ju på bilderna här och framgår även av hans meriter, men vad kan man mer säga om Bob? Detta berättar matte:

Bob är en underbar hund! Han är en lugn och trygg kille med härlig energi som leker lika bra med sig själv som med andra hundar. Han älskar att ligga nära och gosa. Han är van vid barn och är lugn och försiktig mot dessa. Han busar gärna med dem men på en bra nivå för barn. Bob går bra ihop med andra hundar och tycker de är extra roligt när han får chansen att leka med valpar.

Bob är son till Hugo (SE U(U)CH Don’s Epic), en mycket trevlig och vacker hane vi fick äran att använda till vår stamtik Lova. Deras kärleksmöte resulterade i vår B-kull, en kull vi är mycket nöjda med särskilt vad avser deras hälsa och mentalitet. Även om Bob och Kerstin är ganska olika Hugo och Lova exteriört hoppas vi att samma härliga mentalitet, hälsa och gärna lite extra allt när det kommer till det exteriöra ;)

Är ni intresserade av att berika livet med en liten welsh-valp till sommaren är ni välkomna att höra av er. Hur det är att köpa valp av oss kan ni läsa om här.

Bob #1 Bob #2