Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Monday 11 June 2018

L-kullen snart leveransklara

L-kullen är alldeles snart leveransklara och i morgon besöker vi veterinären för vaccination, chipmärkning och besiktning. En väldigt trevligt liten kull som man kommit väldigt nära. Att få följa dessa mjuka individer och deras mamma Stella med sitt mjuka sätt att re om sina valpar har gjort en väldigt ödmjuk och lycklig.

Wallovas Lady Gaga kommer antingen att behållas på foder eller placeras hos en vän till familjen. På så sätt håller vi henne inom räckhåll med förhoppning om utställning och fortsatt avel. Hennes nya familj kommer bestämma namnet på henne, vi ska bara bestämma vilken av de två toppenhemmen som ska ha denna lerpölsälskande snygging!

Wallovas Lightspeed Champion kommer att kallas för Frasse och hamnar hos en underbar familj i Göteborgs-området. Frasse är en stencool kille som är först fram för gos och mys, helt obrydd för ljud och annat som skulle kunna vara läskigt. Vi är säkra på att han kommer få det toppen hos sin nya familj, och de med honom!

Wallovas Lykke Li kommer troligtvis kallas för Vega eller Wega, och hamnar inte så långt från oss i Kristianstad hos en jättetrevlig familj. Wega är precis som Frasse väldigt pigg på gos och mys men är också mer busig och en hejare på att gräva hål i trädgården. Hon är supersöt med ett jättefint uttryck och teckning och vi hoppas familjen kan tänka sig ett varv i utställningsringen eller två =)

Valp #1 ur L-Kullen Valp #1 ur L-Kullen Valp #1 ur L-Kullen