Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Monday 11 June 2018

Spännande nyheter

Vi kan med glädje bekräfta att Ellie (Wallovas Ellie Goulding) väntar valpar med Hugo (Dainty’s With Or Without You), en mycket spännande kombination som vi ser mycket fram emot! På bilden nedan ser ni snygga Ellie som garanterat kommer besöka utställningsringen när hon är åter i form efter valparna.

Hugo och hans bror Viktor har vi följt sedan de var små valpar, då vi till och med försökte köpa loss en av pojkarna från uppfödaren (som dessutom hade behållt en syster ur samma kull!). Inte va de till salu varken då eller nu och vi har istället fått äran att använda Hugo i avel. Syskonen är oerhört välbyggda med en härlig stomme och massa, ett fantastiskt trevligt, glatt och socialt temperament. Hugo har en kull sedan tidigare hos uppfödaren med nio väldigt lovande valpar.

Vår kombination har en inavelsgrad på 0,8% och en spännande stamtavla. Vi tror valparna kommer bli välbyggda, sociala och trevliga. Vi hade tyckt det vore väldigt kul om valpköparen är utställningsintresserad, det är dock inget krav. Är ni intresserad av en valp från denna kombination är ni välkomna att höra av er och berätta om er själva och vad ni kan erbjuda valpen för hem. Valparna är beräknade i slutet av denna månad, vilket innebär leveransklara valpar i slutet av augusti. Innan ni kontaktar oss vill vi att ni läser om hur det är att köpa valp av oss.

Wallovas Ellie Goulding